HISTORIA ZAKŁADU

1997 – Wanda i Antoni Górni zakładają UBOJNIĘ DROBIU w Antonowie k. Giżycka

2003 - do spółki dołączają synowie Państwa Górnych – Arkadiusz i Piotr przekształcając zakład w UBOJNIĘ DROBIU Górni i Synowie s.c.

2004 - budowa dużego, nowoczesnego zakładu przy ul. Sympatycznej 22 w Antonowie

2005 - od samego początku w zakładzie zostają wdrożone systemy kontroli jakości HACCP, GHP i GMP, właściciele intensywnie rozwijają też technologię produkcji oraz udoskonalają stosowane w zakładzie procedury w celu zapewnienia najwyższej jakości oferowanych produktów

2007 - spółka cywilna zostaje przekształcona w spółkę jawną, jedynymi właścicielami zostają Arkadiusz Górny oraz Piotr Górny

2010 - powstają nowoczesne magazyny i mroźnie

2011 - oddanie do użytku przyzakładowej podczyszczalni ścieków

2013 - oddanie do użytku nowoczesnej stacji uzdatniania wody

2015 - otwarcie firmowego sklepu w Giżycku

2018 - oddanie do użytku mroźni szokowej

2018 - inwestycja w nowoczesny kontenerowy załadunek drobiu

2019 - zmiana nazwy na GÓRNI spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.

Dzięki rodzinnej strukturze, długoletniej współpracy z lokalnymi producentami drobiu i doświadczeniu nasz zakład jest w stanie zapewnić najwyższej jakości produkt przy zachowaniu dużej elastyczności oraz wysokim bezpieczeństwie prowadzenia biznesu. Potwierdzają to również zdobyte liczne nagrody i wyróżnienia.


realizacja c-studio.eu